1. دریک اشنایدر، فیزیکدان و نویسنده شهیر آلمانی در ابتدای کتاب خود این سوال را مطرح میکند: «چرا علم مدرن برای تشریح جهان ما به تثلیث پدر، پسر و روح القدس نیاز دارد؟» سپس در طی یازده فصل کوتاه و خلاصه به جواب به این پرسش میپردازد.
2. او در ابتدای فصل اول این کتاب او داستانی از دعوت لاپلاس توسط ناپلئون بناپارت و سوال بناپارت از او تعریف میکند: «لاپلاس عزیز، چطور تو حتی یکبار هم در کتابت به خدا اهمت ندادهای؟ نویسنده مغرورانه جواب میدهد: خب، اعلیحضرت، چرا باید این کار را بکنم؟ در واقع، من اصلا به این فرضیه احتیاج نداشتم. »
3. در ادامه میگوید: «در آن روز، سوال ناپلئون کاملا توجیهپذیر به نظر میرسید. زیرا این قانون نانوشته حاکم بود که در هر کتاب مهمی، باید حداقل یکبار نامی از خدا بیاید. اساس کتاب پنج جلدی لاپلاس درباره مکانیک اجرام سماوی، نقطه عطفی در هوش علمی بود که بعدها در قرن ششم به کار گرفته شد و با کارهای نیوتون به اوج ابتدایی خود رسید.»
4.اشنایدر معتقد است: «علم در حال حاضر جهان بینی جبرگرایی را به ما ارائه می دهد. جبرگرایی در تفسیر اصلی خود ، خطوط دقیقی بین معنویت (ذهن) و جهان سکولار (ماده) به وجود آورد.»
5. او در صفحه 83 کتاب خود برای تشریح تثلیث در فیزیک کوانتوم میگوید: «ژوزف رتزینگر، امواج کوانتومیک را تمثیلی از پدر در ادبیات تثلیثی مسیحی میداند.» «از اینرو، خودآگاهی کوانتومی تمثیلی از روحالقدس و همچنین ماده مغز-ذهن تمثیلی از پسر می باشند.» «بنابراین بر اساس انجیل، ساختار سهگانه امواج کوانتومیک، خودآگاهی کوانتومیک و مغز و ذهن متفرد به یکدیگر وابسته و تثیلث فیزیک کوانتوم هستند.»
6. برخلاف دیدگاه بسیاری از عوام، علوم امروزی برای تفسیر و تشریح دنیای پیرامونی به ناچار بایستی به استفاده از گزارههای شرکآلود مسیحی، که ریشه در دوران رنسانس و پیش از آن در اروپا دارد، روی بیاورد. هرچند که این علوم در غرب مدتهاست که از دین منقطع به نظر میرسند، اما ریشه آنها در تفکرات بدوی و غلط مسیحی است. نگاهی به آثار شاخص مونتسکیو، هگل، کانت، داروین، نورثوایتهد و دیگران به خوبی نشاندهنده ادبیات تثیلثی مسیحی در علوم گوناگون است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
برای دانلود کتاب «عیسی مسیح و فیزیک کوانتوم» نوشته دریک اشنایدر به زبان انگلیسی از لینک زیر استفاده کنید.
✅کانال باشگاه استراتژیستهای جوان
@ystc_ir
درباره این سایت